ثبت اطلاعات اموال غیرمنقول دانشگاه تفرش در سامانه سادا

۲۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۶۵۳ رویدادها
تعداد بازدید:۱۷۰۹
دفتر امور حقوقی فرآیند مستندسازی و درج اطلاعات اموال غیرمنقول دانشگاه را درسامانه جامع اموال دستگاههای اجرایی (سادا) تحت نظارت اداره کل اموال دولتی و اوراق بهادار کشور طی مدت حدود پنج ماه پیش از اتمام مهلت قانونی با صدور کد رهگیری کلیه اموال و املاک ثبت شده تکمیل و به پایان رسانید.

با تلاش دفتر امور حقوقی دانشگاه تفرش فرآیند مستندسازی و درج اطلاعات اموال غیرمنقول دانشگاه درسامانه جامع اموال دستگاههای اجرایی (سادا) تحت نظارت اداره کل اموال دولتی و اوراق بهادار کشور طی مدت حدود پنج ماه پیش از اتمام مهلت قانونی با صدور کد رهگیری کلیه اموال و املاک ثبت شده تکمیل و به پایان رسید. سامانه سادا جهت جمع آوری و مدیریت اطلاعات اموال غیرمنقول دستگاههای اجرایی دولتی است و تمامی دستگاههای اجرایی  می توانند کلیه اسناد و املاک مربوط به خود را در این سامانه ثبت کرده و با اداره کل اموال دولتی و اوراق بهادار در وزارت امور اقتصادی و دارایی در ارتباط باشند. سامانه جامع اموال دستگاههای اجرایی (سادا) از سوی مرکز نوسازی و تحول اداری وزارت امور اقتصادی و دارایی از طریق نشانی اینترنتی  http://sada.mefa.ir قابل دسترس و آماده بهره برداری در کل کشور می باشد.

( ۲ )

نظر شما :